tiistai 4. helmikuuta 2014

Wirneen J-pentue

Vuodelle 2014 on ollut syksystä saakka suunnitteilla pentue. Emäkin on ollut tiedossa jo pitkään, J-pentueen äippä tulee olemaan sijoituskoirani Prilla (Windedos Negrita). Pentueen isä on etsitty pitkin Suomea ja Eurooppaa lukemattomien tuntien ajan. Etsinnässä kun oli se juuri Prillalle sopiva, omat kriteerini täyttävä miekkonen. Nyt voin innoissani kertoa, että uros on löytynyt ja pentuesuunnitelmat juoksuja vaille valmiina.





Wirneen J-pentueen isäksi on valikoitunut Hollantilainen JJ Kaya, FCI rekisterinimeltään Tenth Creek Ranch Rory ja kutsumanimeltään Kaya. Kayan kotisivut löytyvät osoitteesta www.workingaussies.com. Kaya elää tehdäkseen töitä, sen mielestä maailmasssa ei ole mitään parempaa kuin paimennus tai agility. Kaya on tasapainoinen ja sillä on loistava on-off kytkin.





Odotan pennuista innokkaita, tasapainoisia ja sosiaalisia perheenjäseniä, joilla on toimiva on-off kytkin. Uskon, että pennuista kasvaa hienoja työskentelijöitä niin agilityyn, paimennukseen kuin pk-lajeihinkin.





Olethan rohkeasti yhteyksissä, mikäli Wirneen pentu kiinnostaa! Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla laura.lonnberg (at) gmail.com.








2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa mukavalta pentueelta :) Toivotaan että nappaa ja tulee hienoja harrastuskoiran alkuja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Samaa toivotaan täälläkin päin :)

    VastaaPoista