tiistai 11. helmikuuta 2014

10.2. Tokoilua

Tänään toikoiltiin ATDn junnuryhmän kanssa Pipsan opissa. Päivän teema oli kaukokäskyt. Hyvä teema meille, kaket ovat vielä totaalisesti kesken.

Ensin teimme Hopun kanssa kisanomaisen AVO luokan kaukokäskyt. Muuten toimi hyvin, mutta istuma-asento jää vajaaksi. Lopun perusasennossa siirtää myös peppuaan ylös noustessa. Lopun perusasennon vahvistuksia namin kanssa siten, että takamus pysyy paikallaan. On kuitenkin pieni kauneusvirhe. Parempia istumaan nousuja työstetään myös. Ensin läheltä, jotta nousee oikeaan asentoon. Välillä lelupalkalla taakse lelu heittäen. Hopun kanssa varottava kakeissa jumittumista, sillä suorittaa matalassa vireessä. Ongelmallisimpia seiso-istu vaihtoja ei juuri ehdittykään tekemään, läksyksi vaihtoja ihan lähietäisyydeltä.

Kaukokäskyjen lisäksi teimme Hopun kanssa seuraamista, jääviä ja hyppyä. Muistin tänään pitää treenipätkät riittävän lyhyinä ja tauottaa (HYVÄ Laura!). Treenifiilis pysyi korkealla koko ajan. Seuraamisessa kontakti pysyi eikä Hoppu alkanut seilamaan kesken hommien. Huippua! Huomiota pitää kiinnittää oikealle käännöksiin, tuppaa leviämään ja edistämään. Tästä on hyvä jatkaa. Hypyt Hoppu teki itsevarmasti ja iloisesti, loistavaa! Hypyn takana istuminen oli haastavaa, vaatii lisätreeniä. Nyt pitää alkaa työstämään AVO luokan vinoa takaisintulohyppyä. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno hyvin, maahanmeno olisi kyllä voinut olla nopeampi. Kiva treeni kaikenkaikkiaan!

Treenien jälkeen Hoppu pääsi taas juoksemaan Pihkan, Raikun ja Jocken kanssa. Raiku ja Pihja roikkuivat Hopussa minkä ehtivät ja Hopulla oli sikakivaa!



Muissa uutisissa sen verran, että Prillan tuleva mies Kaya käväisi silmäpeilissä. Puhtaat olivat! Jee! Taas yksi askel lähempänä... Prillan juoksuja odotellessa ;). Laura on ahkeroinut Kayan kotisivuillekin pentueilmoituksen. Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti