sunnuntai 9. helmikuuta 2014

8.2 Agia ja uusia Wirnistelijöitä

Lähdin tänään liikkeelle tavallista lauantaitakin aikaisemmin, jotta ehdin lenkittää koirat hyvin ennen Hopun agitreenejä. Treenien jälkeen lähdimme nimittäin Jennan kanssa reissuun hakemaan Jennalle uutta perheenjäsentä ja minulle uutta sijoituspentua Merjalta Snowtime's kennelistä.

Lenkin jälkeen Nessa pääsi vähän aksaamaan ennen Hopun treenejä. Teimme pääasiassa puomin alastulon vahvistamista, joka on alkanut rakoilla. Nessa kyllä pysähtyy, mutta kaikki tassut puomilla. 2 on 2 off on siis hakusessa. Pelkkiä alastuloja Nessa tekee oikein, mutta nyt työn olla on TAAS kerran luoda varmuutta koko puomilla oikeaan kontaktisuoritukseen. Nami puomin lopussa nopeuttaa vähän oikean loppuasennon hakemista. Kyllä se siitä :-).

Hopun treeneihin olin valinnut melko kinkkisen hyppyradan työstettäväksi. Hoppu oli pätevä, kuunteli ohjauksia, irtosi hyvin esteille ja jopa haukahteli innosta radalla. Hyvä meininki! Noin 10 minuuttia tehtiin rataa ja radan osasia, sen jälkeen molemmilta loppu kunto :-). Tai olisi Hoppu jaksanut, mutta vauhti alkoi vähän laskea.

Treenien jälkeen teimme vielä vajaan puolen tunnin lenkki Pihkan ja Raikun seurassa. Aikamoista rallittelua!


Kaiken edellä mainitun jälkeen pääsimme päivän pääasiaan: lähdimme ajamaan kohti Savonlinnaa uutta sijoituspentuani ja Jennan harrastuskoiraa hakemaan. Lähtiessämme reissuun oli vielä epävarmaa, kumpi tytöistä Bonanza tai Black bird meille mukaan tarttuisi. Molemmat tytöt oliva Merjan mukaan hyvin sosiaalisia, vilkkaita, ahneita ja taistelutahtoisia. Valintaa pohdittiin vielä perillä. Koska Bonanza oli vähän pehmeämpi noista kahdesta, päätimme että pieni punaposkinen viitapiru lähti matkaamme. Kutsumanimeksi Jenna valitsi Hyrrän.




Hyrrä matkusti oikein hienosti koko matkan ja todella vakuutti minut reippaudellaan. Pysähdyimme matkalla Mikkeliin tapaamaan Tiiaa, joka on miettinyt aussieta uudeksi perheenjäsenekseen. Kävimme pienellä lenkillä, jossa Hyrrä vuoroin kipitti hihnassa, vuoroin matkusti Jennan sylissä. Kävimme myös Tiian kotona kerrostalossa. Hissimatkoista pentu ei ollut lainkaan ihmeissään ja Tiialla typy lli kuin kotonaan. Häntä tötterössä tutkittiin koko kämppä ja peilikuvalle piti jopa vähän haukahdella. Hoppuun ja Nessaan Hyrrä suhtautui pienen pohtimisen jälkeen kiinnostuneesti ja kunnioittavasti. Kaikkien ihmisten syliin piti kiivetä ja nameja piti yrittää ryöstää taskuista. Aivan mahtava tyyppi!

Delian ja Hyrrän blogi löytyy TÄÄLTÄ.

Suurkiitos Jenna ja Merja tästä mahdollisuudesta!


Hyrrä 8 vko, kuvat Jenna Oinonen



Hyrrä 4,5 vko

3 kommenttia:

  1. Siitä tulee niin kaunis, se on jo nyt. Tykkään! En malta odottaa, että näen tuoreen Wirnistelijän livenä. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun pistäydyitte, mainioita wirnistelijöitä kaikki ja Jennalla on kyllä niin reipas tyttö :) Odotan että pääsen seuraamaan koiria treeneissä pian!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Jenny! On mielestäni myös hirmuisen kaunis. Ihanan typyn Jenna sai :).
    Kiitos Tiia itsellesi! Oli kiva nähdä! Pian uudestaan.

    VastaaPoista