lauantai 22. helmikuuta 2014

22.2 Agilityä

Viikko on ollut koirallisesti kovinkin tylsä, lapset ovat olleet hiihtolomalla ja sen vuoksi kaikki ekstrapuuhailu on jäänyt. Toki toisaalta hyvä lepäillä ja kasvatella treenimotivaatiota välillä.

Nessa ja Hoppu kävivät maanantaina päivä hoidossa Tuulin luona. Kolmen koiruuden kanssa oli kuulemma sujunut oikein hyvin, eikä mistään kummemmista tempauksista minua infottu. Yksiön seinät olivat siis pysyneet pystyssä vaikka Hoppu ja Raiku päästettiin samaan asuntoon. Ihme sinänsä! Kiitos Tuuli hoitamisesta! Tuulin turinointia päivästä TÄÄLLÄ.

Torstaina hain laumamme jatkoksi Vihdistä Prillan. Prillan silmät peilattiin torstaina terveiksi, joka oli loistava ilouutinen! Nyt vain odottelemme juoksuja ja toivomme että meillä on taas loppukeväästä pikkuisia Wirnistelijöitä. Lisä suunnitellusta pentueesta kotisivuilta sekä J-pentusten omasta blogista. Prilla on taas kerran kotiutunut loistavasti ja on vieraanamme vielä huomiseen saakka. Maailman paras Prillis!

Lauantaina vuorossa oli junnuaksaa. Hopun lisäksi tositoimiin pääsi Prilla.

Tein Prillan kanssa vähän keppejä ennen treenien alkua. Treenattavana oli vain puolikkaat kepit. Aluksi Prilla katsoi minua tosi paljon ja arpoi aina kakden kepin jälkeen tekikö oikein. Kun toistoja tuli alle, varmuus parani ja Prillis keskittyi eteenpäin. Lopuksi lähetys pitkältäkin matkalta toimi. Hyvä Prilli! Ja vauhti oli koko ajan katossa. Hopun treenien jälkeen tein Prillan kaikki alla olevat radat läpi. Prilla voisi selvästi hakea esteille paremmin, nyt se hakee paljon apua ohjaajasta ja irtoaa herkästi putkiin (vaikka päät olivatkin käännettynä alaspäin!). Kokemusta lisää ja leuja esteiden taakse. Prillahan on tehnyt agia säännöllisesti vajaan vuoden. Asenne ja vauhti neidillä on kohdillaan, joten sen kanssa on mahti tehdä hommia!

Hoppu oli treeneissään kovin pätevä. Se oli kuulolla ja vauhdikas. Teimme kaikki kolme rataa läpi pariin kertaan ja sen jälkeen Hoppu pääsi lepäämään. Kompaktit ja vauhdikkaat treenit kerrankin!

Kännyräpsyt radoista:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti