sunnuntai 23. helmikuuta 2014

23.2 Wirnistelevää tottistelua

Tänään puuhailtiin pitkästä aikaa taas Wirneen poppoolla, tällä kertaa aiheena tottis. Treenipaikkana oli JANKK halli Janakkalassa ja koutsina Toni Höylänen.

Tintti (Wirneen Ilmiliekki) ja Gatsby (Wirneen Ikiliikkuja)

Paikalle oli päässyt taas kivasti porukkaa, vaikka hyperaktiivit Tuuli ja Minna Raikun ja Novan kanssa olivat rallytokokurssilla. H-pennuista paikalla olivat Hoppu, Jocke ja Pihka, I-pennuista Gatsby ja Tintti sekä sijoituskoiruuksistani Nauru, Prilla minun mukanani sekä pikku-Hyrrä. Wirneen koiruuksiin tutustumassa kävi myös Mari koiriensa kanssa. Kiva kun pääsit mukaan Mari!

Nauru (Windedos Amaretti)
Ennen treenailuja kävimme pienellä lenkillä lähitienoilla. Hyvin toimi lauma, vaikka mukana oli kaksi isompaa pentua, yksi pikkupentu ja setsemän aikuista. Merlejengi Nauru, Hoppu, Gatsby ja Tintti saivat aikaan parhaat juoksut pitkin mättäitä, hauskaa menoa!

Hyrrä (Snowtime´s Bonanza)

Hyrrää pitää tässä välissä kehua oikein kovasti: pentu oli niin reipas sekä lenkillä että hallissa. Hyrrä pomppi ihmisten syliin ja leikki upeasti. Mahtityyppi! Rokotuksenkin pentu otti niskaan nameja syöden piikkiin reagoimatta. Reipas pieni!

Hopun kanssa treenasimme seuraamista, henkilöryhmää ja luoksetulon vauhtia. Seuraaminen sujui hyvällä kontaktilla ja pitkistä pätkistä huolimatta into pysyi. Välillä edisti vähän, mutta tuohon en lähde nyt puuttumaan. Katotaan mitä tehdään, jos tahtoo lähteä lapasesta. Oikealle käännöksissä pyrki aukeamaan ja edistämään. Tähän vinkkinä saimme kunnon hidastuksen ennen käännöstä ja tällä tilanne paranikin. Itselle täsmällisyyttä kehuihin. Henkilöryhmää emme ole aikaisemmin tehneet juuri lainkaan, joten ryhmä pidettiin väljänä. Hoppua ei henkilöryhmä haitannut ja seuraaminen kaarrksissa pysyi hyvin kasassa. Hirmu pätevä! Lopuksi tein vielä lähes koko pk-tottis kaavion. Toinen oikealle käännös olisi voinut olla parempi ja sakarassa ei istunut, muuten hyvää työtä. Huippu-Hoppis! Hyvään suntaan liikkuu seuraaminen koko ajan ja itseluottamus on Hopulla kohdillaan. Tästä on hyvä jatkaa! Luoksetulot tehtiin niin, että Toni piti kiinni ja minä palkkasin hyvästä vauhdista. Iloinen lopetus treeneille.

Hoppu (Wirneen Hermosaha)

Nessa kävi tekemässä vähän noutoja lihapullapalkalla ja seuraamista. Nessa oli aivan innoissaan ja noudoissa kapula tuli perille asti lähes poikkeuksetta laukalla. Pitäisi muistaa treenata Nessan kanssa lisää. Hyvän fiiliksen treenejä, lyhyitä ja usein. Kun tavoite olisi vielä päästä viestillä kisaamaan.

Nessa (Windedos After Eight)

Prilla pääsi halliin vähän leikkimään, noutamaan ja seurailemaan. Into oli kohdillaan ja Prilla teki hommia hienosti. Lopuksi Mari vielä leikitti Prillaa. Ja Prillahan leikki ;).

Pihka (Wirneen Hetimullekaikkinyt)

Oli ihan mahtavaa nähdä päteviä kasvattaja ja sijoituskoiria töissä. Kasvis sai olla taas kerran kaikista oikein ylpeä. Hienoja olette! Kiitos kaikille osallistumisesta! Erityiskiitos huippukoutsillemme Tonille! Uusin vinkein ja uudella innolla jatkamme treenailua.

Jocke (Wirneen Hirmumyrsky)

Loppukevennys by Tintti: mikä ihmeen ilme tämä on? Tältä neiti näytti minua tervehtimään tullessaan ;). Huimat propellikorvat ja tuo kieli kuittaa täydellisen ilmeen!

Tintti (Wirneen Ilmiliekki)

2 kommenttia:

  1. Kiitos Laura, oli kiva käydä! Wirnistelijät olivat tosi mukavalla tavalla avoimia ja reipashenkisiä aussieita. Kaikkien kanssa oli selkeästi tehty paljon ja oikeita asioita; koirat keskittyivät hienosti treeneihin ja oman ohjaajan kanssa tekemiseen, myös aivan nuorimmaiset.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Pätevästi ovat kaikki vieneet koiruuksiaan eteenpäin, todella ylpeä ja kiitollinen saan olla. Oli kiva nähdä taas isompaa sakkia kasassa. On meillä vaan huippuporukka!

    VastaaPoista