perjantai 28. helmikuuta 2014

Tottista, jälkeä ja studiokuvia

Torstain aamupäivän puuhana oli juoksemista pallon perässä lähipellolla. Heittelin tennispalloa pitkälle heittovarrella ja koirat nauttivat! Hyvä kuntotreeniä.

Torstai-iltana tottistelin työpaikan viereisellä nurtsilla. Nessan kanssa tehtiin lähinnä seuraamista ja yleistä filistä, Hopun kanssa luoksetulon stoppeja ja seuraamista. Nessan kanssa pitää nyt alkaa treenailla enemmän, se oli niin kivaa :). Nessan seuraaminen menee helposti vähän vilkuiluksi, joten nyt vaan helppoja pätkiä hyvällä kontaktilla. Hopun stoppeja tein pari kertaa kiertämällä, mutta Hoppu alkoi herkästi ennakoimaan. Parhaiten sain tehtyä stoppeja kahden lelun avulla, toinen oli takapalkkana ja toinen itsellä. Välillä suora luoksetulo, välillä stoppi. Stopeissa paljon apuja: oma liike, ääni ja kädenliike. Uskon, että Hopun käskyksi tulee vain ääni. Tästä rakennellan. Seuraaminen oli taas mukavan tuntuista, muistetaan vain ylläpitä tämä fiilis ja vaikeuttaa asioita vähän kerrassaan.

Perjantaiaamu alkoi studiokuvaussessiolla yläkerrassa. Tällaisia Make sai taituroitua:



Miksi Nössö-Nessa? No ehkä pinkin taustan takia. Kivoja kuvia kuitenkin, kiitos Makelle!

Perjantaiaamun treeninä oli tällä kertaa jäljestys. Lähdin jäljestämään Kytäjän metsiin, Hanko-Hyvinkäätien viereen. Metsässä oli vielä vähän lunta ja pintakerros oli pakkasen kovettama.

Hoppu ajoi noin 500m jäljen, jossa kolme kulmaa, 10m jana ja kuusi keppiä. Jäli vanheni noin 45 minuuttia. Hoppu jäljesti tosi hyvin taas, joten jos joku kuulee minun vittävän ettei Hopusta ole jälkikoiraksi, saa väittää vastaan. Toki välillä etsi jälkeä ja seilasi, mutta kaikenkaikkiaan teki varmaa työtä. Kulmat otti tosi hyvin! Tänään jäljelle jäi 2 eppiä, mikä ei ole Hopulle tavallista. Voihan olla, ettei vaan ollut niissä kohden jäljen päällä. Seuraillaan. Janalta otti jäljen itsenäisesti ja lähti oikeaan suuntaan, mutta eteni janala hyvin vinosti. Janoja pitä nyt ottaa mukaan treeneihin.

Nesmu pääsi myös jäljestyspuuhiin. Jälki oli noin 300m pitkä, 2 kulmaa ja 5 keppiä. Vanheni noin 45 minuuttia. Nepe jäljesti kuin juna, nosti hyvin oikean jäljen janalta ja nosti kaikki kepit. Minun oma huippujäljestäjäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti