maanantai 27. toukokuuta 2013

26.5.2013 Lenkkeilyä ja läpivalaisua

Aamupäivällä suuntasimme Pipsan ja Mustin kanssa Jäniksenlinnaan lenkkeilemään. Aurinkoista ja mukavaa oli lenkkeillä, ihan tuli kuuma. Koiruuksilla sujui lenkki hyvin kimpassa. Poikien keskinäistä menoa piti välillä toppuutella, kun Hopun tyyli leikkiä on jokseenkin päällekäyvää ja Musti vastaavasti tuntee oman arvonsa. Juostessa sujuu, mutta puren-ja-roikun-niskassasi -leikki ei toiminut yhtä hyvin. Nessa erehtyi kerran jopa flirttaamaan Mustin kanssa, kovin yllättävää! Pipsa kysyi, että mikäs Nessaa vaivaa?

Lenkin jälkeen oli vuorossa päivän jännittävin ohjelmanumero: H-pentueen luustokuvaus. Yksi kerrallaan pikkuisilta vietiin taju veks ja kuvattiin koko koiruudet. Alustavasti näyttää hyvältä, viisi kuudesta näyttäisi luustoltaan terveeltä! Voi pikkuisia pienen päiväkännin jälkeen, hoippuvat hoot olivat toinen toistaan hupaisamman näköisiä ilmestyksiä.

Loppuilta sujuikin niin koirilta kuin itseltä levon kannalta. Note to self: viisi koiraa ja niiden täydellinen läpivalaisu ilman hoitajan apua on yhdelle päivälle melko paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti