maanantai 27. toukokuuta 2013

24.4.2013 Raunioita ja jäljestystä

Hoppu tänään 11 kuukautta! Hitsi miten aika rientää eteenpäin! Kohtahan sen pitäisi jo osata jotakin ;-).
Nessa ja Hoppu pääsivät tänään etsimään ukkoja raunioilta. Nessalle kaksi piiloa, suorapalkkaus. Raunioilla tuuli niin hyvin, että etsiminen oli helppoa. Ukot bongattiin jo lähes rauniorafan tousesta reunasta. Mahtis Nessa!

Hopun treenin idea oli tänään harjoitella ilmaisun näyttöä. Tähän asti olen itse palkannut Hopun rullan tuomisesta. Hopulla oli neljä piiloa: kaivo, pressukela, roskin tornin alla ja mökki. Miekkonen sai haisun hyvin, jaksoi työstää tarkennuksen hyvin loppuun saakka ja rullan tuonti toimi hienosti. Annoin pienen palkan rullasta, otin pannasta kiinni, maalimies kutsui ja lähetin käskyllä NÄYTÄ. Irtosi hyvin, kun oli kutsu apuna. Hoppu teki treenit todi hyvin, motivaatio oli huipussaan. Vauhtia oli ajoittain niin paljon, että minun teki mieli sulkea silmät. Hullu nenämies!

Illalla tein Hopulle kaksi namijälkeä. Tarkoitus olisi nyt näillä namijäljillä opettaa Hopulle rauhallisempaa ja tarkempaa jäljestystä. Eka jälki Hankotien varressa, tien penkalla. Pohja hiekkaista nurmikkoa. Jälki 50 askelta, nami joka askeleessa, keppi jäljen päässä. Jäljesti kovalla vedolla, yritti rynniä namien ohi ja ohitti loppukepin nameja etsien. Kun pidin vastaan, söi kyllä suurimman osan nameista. Lopulta sain myös reagoimaan keppiin. Hopun tapa ilmaista keppi oli napata se suuhun. Pyysin sen lisäksi Hopun maahan. Eli tuleva ilmaisutapa on keppi suuhun ja maahan.

Toisen jäljen tein Hopulle metsään, edelleen namijälki. Askelia 80, lopussa keppi. Vauhti oli lähes yhtä kovaa kuin ekalla, mutta muisti syödä lähes kaikki namit. Ei reagoinut itsenäisesti lopun kepiin, mutta kun en päästänyt jatkamaan matkaa, pysähtyi lopulta ilmaisemaan kepin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti