keskiviikko 1. toukokuuta 2013

1.5.2013 Raunioilla

Vietimme ryhmän kanssa vappupäivää perinteisin menoin - treenaamalla. Vapputreenailun ohessa syötiin munkkeja ja juotiin simaa, luksusta.

Hoppu teki tänään toista kertaa näyttöjä ilmaisun yhteydessä. Maalimiehiä kolme: renkaat, roskis keskikasan päällä ja iso muoviastia keskikasan edessä. Piilot melko lähekkäin. Tuuli oli hyvä, Hopun nenä toimi taas ensiluokkaisesti! Ensin löytyi ukko suuresta muoviastiasta. Lyhyen tarkennustyön jälkeen Hoppu löysi reitin laatikon sisään, eikä innoissaan malttanut tuoda minulle rullaa. Lopulta tuli rullan kanssa, luovutus hyvin mallikas. Pieni ääniapu näytölle, lähti lujaa ;-). Toisella roskis, jonka tarkennus ja rullan tuonti sujuivat nopeammin. Nyt lähetin näytölle ilman ääniapua. Ja sehän toimi! Meillähän alkaa olla ilmaisu kasassa! Enää siirto kiintorullalle jossakin vaiheessa, mutta sillä ei ole kiirettä. Vika ukko rengaspinossa. Rengaspinon vieressä muitakin renkaita. Hoppu teki hyvää työtä tarkennuksessa. Kun se oli varma, missä pinossa Tove on, se loikkasi pinon reunalle rullaa ottamaan. Näppärä poju! Hopulle loistotreeni. Olen niin tyytyväinen Hopun moottoriin, nenänkäyttöön ja ilmaisuun. Huippujannu kertakaikkiaan. Ja se rakastaa raunio ja hakupuuhia.

Nessalle pikatreeni kiintorullalla, samat piilot. Löysi ja lähti ilmaisemaan ekana roskista. Sai matkalla hajun muoviastiasta. Tiputti kun kielsin lähtemästä muoviastialle päin. Lähti muoviastialle ja toi rullan. Vei kuitenkin roskikselle päin näytölle. Estin tämän. Lähetin uudestaan roskiksen suuntaan, jonka ilmaisi korrektisti. Sen jälkeen muoviastia korrektisti. Renkaat teki oikein hienosti. Nessalla oli hauska tapa tarkentaa rengaspinot. Se hyppäsi ilmaan jokaisen pinon kohdalla haistellen, onko niissä ukkoja. Näin lopulta löytyi se oikea pino. Nessa toimii myös raunioilla täydellä innolla. Aivan ihanaa katsella koiria, jotka rakastavat työtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti