sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

5-6.4.2014 Agia ja wirnistelevää hakuilua

Lauantain Hoppu-aksat sujuivat oikein hyvin. Sen ja aikaisempien hyvien treenien innoittamana ilmoitin Hopun ekoihin aksakisoihin! Huih! Tervetuloa kannustamaan Purinalle 20.4 ;).

Sunnuntaina treffattiin Wirnistelevää sakkia hakuilun merkeissä. Tällä kertaa kasassa oli kompakti kattaus: Minna ja Nova, Katariina ja Gatsby, Tuuli ja Raiku sekä mahdollinen tulevan Wirnistelijän omistaja Noora.


Nova ja Gatsby olivat tänään ennen treenejä käyneet pulikoimassa koirauimalassa ekaa kertaa Hienosti olivat kuulemma jätkät pulikoineet. Eipä ihme, Gatsbyhän ui jo viime kesänä ennen luovutusikää useampaan kertaan ;).


Haussa Hoppu teki puhtaasti ilmaisutreeniä. Tarkoitus oli saada kiintorullan luovutus kuntoon. Tämä tökki viimeksi raunioilla. Tänään luovutuksista onnistuivat KAIKKI! Huippua! Nyt vaan kriteerin kanssa tarkkana. Tästä on hyvä jatkaa kohti etsimisiä ja haasteita kiintorulla kaulassa.


Raiku teki hienosti hajuhakua, olihan kyseessä peräti seitsemäs (?) hakutreeni Raikulle kautta aikojen. Nyt ilmaisua valitsemaan ja lisää treenaamaan! Gatsby oli vähän väsynyt uimareissun jäljiltä, mutta onnistui pari kertaa koko kertovan ilmaisun ketjussaan. Haukku irtosi hienosti, vaikkei Gatsby sitä treeneissä ole montaa kertaa tehnytkään. Nova oli pätevä, vaikka Minna yritti hämätä. Hienot hakukoiruudet!

Suurkiitos kaikille, jotka pääsivät mukaan! Olipa mukavaa nähdä Lahden säihkysilmiäkin pitkästä aikaa!

Lopuksi haluan onnitella Maijaa Naurun ja Kidan hienoista RTK1 titteleistä sekä Jennya ja Iloa TOKO treenipaikan saavuttamisesta. Upeaa! Isosti onnea!



Pakko oli koristaa päivitystä muutamilla uintikuvilla by Minna ja sisaruslenkkikuvilla by Jenny. Uimassa siis Lahden poijjaat ja kimppalenkillä Tampereen punaiset siskokset.

3 kommenttia:

  1. Iih <3 Kiitos! Loppuviikosta sitten nähdään paimennusten merkeissä. Jee! Pääset pitkästä aikaa näkemään punaisen pyörremyrskyn (kuten Milli osuvasti ilmaisi :-D).

    VastaaPoista
  2. Jee tapu tapu, vihdoinkin Hoppu pääsee loistamaan kisaradoille! Sit vielä Nepe perjantaille pääsiäiskisoihin niin olisi aika hyvä viikonloppu. ;)

    Raikkiksen ilmaisu on jo päätetty, rullakoiraksi tähtää jos joskus päästään niin pitkälle! Olipa taas kiva päivä, kiitos kaikista järjestelyistä. :D

    VastaaPoista
  3. Oli kiva käydä! :) Gatsby on tosiaan käynyt pulikoimassa myös nyt jäiden lähdettyä rannasta. Lähinnä siis hyökännyt kauhealla loikalla veteenja hepuloinut märkänä ympärinisä :D Oli kiva nähdä, että normaalimpikin uiminen edelleen onnistui ;)

    VastaaPoista