keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

21.4.2014 Mökkeilyä, tokoa ja jäljestystä

Aamupäivällä pakkasimme auton ja hurautimme Maken vanhempien mökille. Koirien ohjelmassa oli pallon perässä juoksentelua, uimista ja lisää pallon perässä juoksemista. Ihana aurinkoinen mökkipäivä, koirat nauttivat täysillä.

Tokoilussa hommiin pääsivät Hoppu ja Prilla. Itsellä ei ollut se skarpein mahdollinen treenifiilis, mikä näkyi Hopun työskentelyssä. Prilla teki noutoja ja vau mikä asenne! Kapulalle mennään täysillä ja sieltä tullaan täysillä. Kerrassaan ihailtavaa! Teimme myös vähän seuraamista ja hyppyä.

Tokon ja pienen loppulenkin jälkeen ajoin meillepäin jäljelle. Prillalle noin 150m supra jälki, lopussa purkin kansi ja keppi. Hopulle 440m jälki, 6 keppiä, 3 kulmaa. Nessalle 300m jälki, 6 keppiä, 3 kulmaa. Prilla ajoi jäljen kivasti, vaikkei ole juuri jäljestellytkään. Vähän haahusi, mutta löysi itse takaisin jäljelle. Luontainen jälkikoira ♡. Hoppu teki hyvää ja sopivan rauhallista työtä. Kulmat hyvin, kepeistä nousi vain 3. Tämä vaatii huomiota. Nessan työskentely tasaisen varmaa jäljestystä, taisi jättää jäljelle yhden kepin. Nessan jälki kulki kivikkoisessa rinteessä ja selkeästi huomasi, että jäljessä oli haastetta. Hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti