sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

20.4.2014 Hopun ekat agikisat

Vihdoinkin sain aikaiseksi raahata itseni agikisoihin. Tänään ekaa kertaa kisailemassa Hopun kanssa.

Ensimmäinen rata oli hyppäri ulkokentällä. Hoppu oli hyvin kuulola ja oma ohjauskin oli ihan kelpoa. Kerran Hoppu oli menossa väärälle esteelle, kun en ehkä kääntänyt riittävästi ennen edellistöä hyppyä. Tämän sain korjattua. Yksi askel tuli radalla otettua liikaa juuri kun Hoppu oli menossa kepeille, ja niin Hoppu lipesi kakkosväliin. Voih. Yhtä askelta vaille nollarata . Eli tyytyväinen pitää olla, mutta huijaisin jos väittäisin etteikö harmittaisi. Seuraavalla kerralla sit.

Rata löytyy YouTubesta tuolta. Kiitos Tuuli kuvaamisesta!

Toinen rata oli agirata sisäkentällä. Melko suoraviivaista rataa, yksi kohta vähän haastavampi.  Ohjasin sen haastavan kohdan vähän liiankin tarkasti, jolloin olin myöhässä seuraavasta kohdasta. Koska lähetys jäi päälle ja valssi oli myöhässä, törmäsi Hoppu aitaan. Ja koska olin myöhässä, hyppäsi pituuden hassuun suuntaan eikä löytänyt heti kepeille. Sorry Hoppu! Kontaktit olivat kaikki radalla ja nämä sujuivat kivasti. Keinulta meinasi lähteä lentoon, mutta karjaisulla hidasti. Hyvä muistutus että myös kisoissa KEINU tarkoittaa keinua ;).

Rata löytyy täältä. Kiitos Tuuli!

Kaikenkaikkiaan positiivinen päivä, vaikka vähän jäi hampaankoloon. Ehkä hyvä, nyt pitää etsiä seuraavia agikisoja lähiajoille. Hoppu toimi kisatilanteessa kuten treeneissäkin. Ja olivat ne nollatkin aika lähellä. Mukavaa oli myös suuri kannustusjoukko radan reunalla. Olipa kiva nähdä Tuuli, Marika, Pipsa, Jenna ja Noora! Bonuksena oli söpö, repas ja iloinen Hyrrä agikisaturistina.

Agikisoista suunnattiin mökille, jossa koirat saivat juoksennella pallon perässä. Ja mökkeilyn jälkeen oli ohjelmassa vielä koirien uitaamista. Nyt tyytyväisiä koiruuksia makoilee pitkin lattioita.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti