torstai 17. huhtikuuta 2014

16.4.2014 Tottista, agia, viestiä ja hakua

Ihana aurinkoinen vapaapäivä! Ennen reissuun lähtöä kävimme pienellä peltolenkillä mahtikolmikon kanssa.


Puuhapäivämme alkoi tottistelulla sirkuskentällä. Nessa teki koko tottiskaavion hyppynoutoja lukuunottamatta. Hyvä meininki kauttaaltaan. Seuraaminen olisi voinut olla intensiivisempää ja noudon takaisintuonnin ravasi. Muuten kelpo suorittamista. Tyytyväinen olen.

Hoppu teki vähän seuraamista ja noutoja. Noudossa palautuksen vauhti on edelleen vähän ongelma, ravaa herkästi. Palautusasento edessä vähän kaukana, mutta suorassa. Lisää treeniä ja kaikenlaisia hauskoja noutoja. Seuraaminen nättiä.

Prillalle pientä kivaa puuhastelua vailla sen ihmeempää tavoitetta.




Aksassa kaikki kolme pääsivät tekemään pientä rataa, Prilla vähän helpompaa ja matalammilla aidoilla. Prillan kepit olivat hienot! Fokus eteenpäin ja vauhti kohdillaan.

Viestiä treenasimme tällä kertaa Ruotsinkylässä. Treenaamassa Nessa, Prilla ja Jocke. Matka 300m, 200m siirtymä, 3 matkaa. Kaikki juoksivat hyvin. Mahtavaa!





Hoppu pääsi hakuilemaan pitkästä aikaa metsään. Ilmaisu kiintorulalla. Neljä maalimiestä. Ekalla teki piitkän piston, rullan tuonti toimi hyvin. Toisella maalimiehellä otti rullan hajusta, ei käynyt perillä saakka. En tiennyt tätä, joten lähetin normaalisti näytölle. Ei vienyt heti perille, joten tiesin ettei ollut löytänyt. Siirsimme maalimiehen. Kolmas hyvin, rullan palautus toimi hyvin. Viimeisellä haki rullan ensin vanhasta piilosta, kävi maalimieellä ja toi rullan. Otin uudestaan, sillä oli kantanut turhaan rullaa. Tämä meni hyvin. Nyt siis huomion kiinnitys noihin ilmaisuihin, välillä suorapalkkaa. Metsässä radiopuhelimet, jotta kommunikointi onnistuu ja tiedän tuoko rullan oikein. Hyviä asioita olivat Hopun hyvä motivaatio sekä rullien palautus loppuun saakka.



Nessan agitreeneissä tehtiin Maijun rataa. Onnistumia riitti, mutta murheena on nyt tuo puomin alastulo, 2on 2off ei tahdo löytyä millään. Huoh. Löydettiin keino, jolla Nessa kääntyy takaakiertovalsit, se vaatii vain paljon töitä. Kivaa oli ja Nessa oli taitava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti