keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

23.4.2014 Treenailua päivän täydeltä

Tänään oli loistava trenipäivä.  Vapaata, aurinkoisra ja mikä parasta, yhtä hullua treeniseuraa :-D.

Päivä alkoi jäljestämisellä. Hoppu teki vuoden ekan vieraan jäljen, joka vanheni noin tunnin. Jäljellä oli pari kulmaa ja 6 keppiä. Janalla, joka oli noin 20m, Hoppu reagoi jälkeen, mutta nosti takajäljen. Pyöri tovin, mutta löysi lopulta oman jäljen. Hoppu tarkisti jäljen ympäriltä, mutta pysyi hyvin jäljellä. Kulma hyvin. Kepeistä löytyi vasta kolmas ja niitä nostettiin yhteensä vain kolme kuudesta. Tehotreeniä janalle  ja kepeille, kepit vähän helpompia. Olin oikein tyytyväinen Hopun jäljestykseen, se oli järkevää ja itsevarmaa. Hieno Hops!

Nessan kanssa tottisteltiin pienet pätkät kisatyylisesti. Ihan ok touhuilua, kivalla meiningillä. Ei mitään suurempaa jälkipolville kerrottavaksi ;).

Viestille pääsivät kaikki auspait eli Nessa, Prilla, Hoppu ja Jocke. Eka matka 250m, siirtymä 200m. Nessa juoksi ekana. Ensimmäinen matka oikein hyvin, tokan siirtymällä yritti oikaista tien kautta ja lähes eksyi, autoin äänellä kun oli kääntymässä Marikalle päin, kolmas oikein hyvin. Prilla juoksi tokana ja kaikki matkat erittäin hyvin. Prillan juoksemisessa on todella paljon asennetta, mutta samalla myös ääntelyä. Lähdössä vinkuu herkästi ja juostessa saattaa haukahdella jos ei pääsemielestään riittävän nopeasti eteenpäin. Asenne on kyllä ihailtavaa! Hoppu lähti ekalle matkalle vähän hitaasti, muttajuoksi  kaikenkaikkiaan hyvin. Jocke oli oma räjähtävä itsensä. Lähti kuin tykin suusta ja juoksi hienosti.




Hopulle otettiin raunioilla kevyet treenit, pääpaino ilmaisussa. Kolme puoliumpparia, kiintorulla. Hopun ilmaisut muuten täydellisiä, paitsi ekalla tiputti rullan vieressäni juuri ennen JES vapautusta. Päästin kuitenkin näytölle. Kahdella muulla, joissa odotti nätisti JES vapautusta, sai namin ennen näyttöä. Näitä voisi välillä muistaa tehdä. Tokalla maalimiehellä Hoppu teki jännästi. Kyseessä oli hiukan raollaan oleva roskis. Hoppu löysi Toven, otti rullan oikeaoppisesti roskiksen vierestä. Oli tuomassa jo rullaa, mutta lähti vielä tarkistamaan oliko oikeassa. Kun pääsi uudestaan roskikselle änkeytyi sinne väkisin ja sen jälkeen toi rullan perille. Ei voi valittaa, etteikö pyrkisi lähelle  maalimiestä!

Vikana treeninä oli vielä Nessan agi Maijun valvovan silmän alla. Keppien sisäänmeno oli vaikea. Lopulta onnistuimme riittävällä vedolla ja vastaisen käden ohjaukselle, jottei lipsahtanut putkeen. 10 putkelta yritti singota pitkälle eteenpäin, minun piti ottaa tiukasti haltuun putken jälkeen. 13-14 välistävedossa oli (yllättäen) taas tekemistä, ensimmäinen yritykseni näytti kuulemma lähinnä lassoamiselta (!). Mitä tuohon kohtaan tehtiin oli ennakoiva valssi esteelle 13, vastainen käsi ajoissa käyttöön ja sitten persjättö sekä jaakotus esteelle 14. Kuulostaako hankalalta? Joo, niin minullekin aluksi. Mutta kun kuviot saatiin kasaan, toimi aika kivasti. Tuosta loppuun toimi hyvin. Treenin lopuksi sain kasaan nollaradan, joka on aina kovin iloinen asia. Hyvä treeni!



Päivän mittaan tuli otettua 29000 askelta, treenattua viittä eri lajia ja lenkkeiltyä. Melko loistokas vapaapäivä hienossa seurassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti