keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

30.4.2014 Jälkeä ja viestiä

Aamulla koiruudet pääsivät taas jäljestämään. Jäljet vanhentuivat noin tunnin.

Nessalle noin 400m jälki neljällä kepillä ja kahdella kulmalla. Jana meni erittäin hyvin, nosti heti oikean jäljen. Koko matkan jäljestys oli vähän löysää, motivaatio tuntui heikolta. Ekasta kepistä jäljesti ohi, palautin ja Nessa ilmaisi. Kehut ainoa palkka. Kulmat hyvin, toka keppi nousi. Kolmas keppi jäi metsään. Vika keppi löytyi. Voiko ongelmana olla, että palkkana oli tänään koiran märkäruoka eikä lihapulla?

Hopun jälkeen olin erityytyväinen. Se tunne, kun koira, jonka on jo tuominnut heikoksi jäljestäjäksi toimiikin kuin vanha jälkikone. Vau! Jana pelitti tänään upeasti, eteni suoraan ja otti heti oikean jäljen. Pituutta janalla noin 15m. Hopun jälki oli noin 500m, yksi taballinen kulma ja kaksi piikkikulmaa, ekat ikinä. Neljä keppiä. Hoppu jäljesti oikein iloisesti, varmasti ja tarkasti. Kaikki kulmat teki erittäin hyvin, myös piikit. Ekan piikin jälkeen jäi yksi keppi metsään, muut nousivat. Me happy :-).


Viestillä lyhyt motivaatiotreeni tutussa metsässä polkua pitkin: 7 matkaa, eka siirtymä 100m, loput 50m. Yhteensä juostavaa noin kilometri. Kaikki koiruudet eli Hoppu, Nessa ja Jocke selviytyivät treenistä erinomaisesti.

Oikein hyvää Vappua kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti