sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

22.4 Edustamista, piha-aksaa ja jäljestämistä

Tänään meillä kävi piipahtamassa useita vieraita tutustumassa Nessaan ja siinä sivussa myös Prillaan. Nessa juoksi innoissaan pallon perässä metsiä pitkin ja yritti saada pallon lentämään myös taukojen aikana. Milloin ei pallo lentänyt niin tehtiin temppuja ja nautittiin silityksistä. Nessan taivas siis ;).

Pihalla Nessa pääsi tekemään alastulotreenejä. Prilla teki myös alastulotreeniä ja sen lisäksi pääsi juoksemaan putkeen. Prillan mielestä putki on ihan paras!

Illalla lähdettiin vielä jälkimetsään molempien ötököiden kanssa.

Prilla jäljesti noin 300m pitkän kaarevan jäljen, jossa oli neljä lihapullapurkkia. Vanheni noin 50 minuuttia. Jäljesti vauhdikkaasti ja itsevarmasti kaarevuudesta huolimatta. Tarjosi itse maahanmenoa purkeilla. Hyvässä mallissa siis tuo jälkihomma!

Nessa teki noin 600m pitkän jäljen, jossa oli 5 kulmaa ja 5 keppiä. Vanheni tunnin. Noin 20m jana, nosti oikean jäljen. Jäljesti tarkasti, palasi jopa takaisin jos etsi keppejä. Siistä työtä!

Jälkien vanhentuessa Nessa teki vielä tarkkuusetsintää. Etsittävänä oli pieni kuulakärkikynän jousi. Ekalla löytyi hyvin, otti suuhun ilmaisussa (mitä ei pitäisi tehdä). Tokalla löysi hyvin, mutta ottaessaan suuhun hävitti. Sitkeän etsimisen jälkeen löysi. Tuo suuhun ottaminen ilmaisun yhteydessä pitää nyt saada pois. Siihen on keksittävä jotakin, mutta mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti