torstai 26. huhtikuuta 2012

25.5 Frisbeetä, jäljestystä ja raunioita




Tänään vietettiin oikein aktiivista vapaapäivää. Aamulla ulkoilutimme bMaken kanssa paitsi koiria, myös kameraa. Maken loistavia otoksia yllä. Prilla ja Nessa pääsivät kuvaustuokion yhteydessä juoksemaan frisbeen perässä sydämensä kyllyydestä. Nessan hypyt eivät ole ihan ennallaan, masu alkaa jo painaa :).

Päivällä lähdin koiruuksien kanssa jäljestämään. Prilla teki noin 450 askeleen kaarevan jäljen,jolla 4 namipurkkia. Prillis jäljesti jälleen varsin mallikkaasti, vauhdikkaasti ja varmasti. Purkeilla alkoi jo tarjota maahanmenoa. Nessa jäljesti noin 500 metriä pitkän jäljen, jossa 6 keppiä, 4 kulmaa ja 20m jana. Nessa jäljesti tänään melko väsyneesti, nosti vain 3 keppiä. Ehkä aamun frisbeilyt vaikuttivat vielä...

Jälkimetsästä suuntasimme Anua, pikkuista ja Dacoa moikkaamaan. Prillalla ja Dacolla oli hauskaa juostessa pitkin Anun pihaa. Daco on kyllä aivan loistava tyyppi!

Illalla pääsin pitkästä aikaa rauniotreeneihin mukaan. Nessa etsi kolme maalimiestä, kaksi umppareista ja yhden ylhäältä kelan päältä. Nepe muisti hyvin mitä tehdä, ilmaisuissa olisi voinut tuoda rullan paremmin perille asti. Ja voi hitsi miten se oli innoissaan! Ukkojen etsiminen on sen mielestä NIIN siistiä! Prilla pääsi myös etsimään ukkoja raunioilta. Tai siis oikeastaan juoksemaan lujaa ja syömäänlihistä ihanilta, vierailta ihmisiltä. Heiluvat alustat ja rauniokasat eivät vauhtia hidastaneet, ihmiset ja lihapullat veivät voiton. Kyllä tuosta pennusta saisi hyvän hakukoirankin ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti