lauantai 3. tammikuuta 2015

3.1.2015 Agia, rallytokoa ja tokoa

Jospa sitä uuden vuoden kunniaksi saisi aikaan kirjoitettua blogiin useammin treeneistä? Todennäköisesti ei. Aikaa ei vaan millään tahdo riittää kaikkeen.

Aamulla aloitimme junnuryhmän agilla. Teimme tänään Juha Oreniuksen rataa, jota olimme tehneet tiistaina. Eihän siitä tietenkään ihan täsmälleen samanlaista tullut, kun sen meidän halliimme rakensin.

Saimme Hopedin kanssa tosi kivoja suorituksia aikaan. Ekalla pätkällä tipahti 7 esteen rima ja Hoppu hyppäsi 14 esteeltä esteelle 7 kun en ottanut hyvin haltuun. Tokassa pätkässä livahti hyppy pitkäksi esteeltä 24. Kaikkia välipätkiä en muistakaan, mutta mikä parasta, vikalla pätkällä saatiin tehtyä rata nollalla läpi. Ja minun rytmini oli paremmin kasassa kuin tiistaina.



Huippuja agiuutisia muuten, sain paikan Agility Akatemian viikkotunneilta tiistai-iltaisin, huippua! Kiitos Noora järkkäämisestä! Nyt meillä on kaksi ohjattua treeniä viikossa. Toivottavasti edistytään jatkossa tuplavauhtia ;).

Seuraavana oli vuorossa Nessan rallytoko. Radassa oli ALO ja AVO luokan kylttejä. Ja Nessa suoriutui radasta pariin kertaan oikein nätisti. Omien vuorojen välissä teimme käytösruudun seisomista, oikealla seuraamista ja vaikeampia käännöksiä. Pikkuhiljaa... Nepellä oli huippukivaa!

Vikana oli vuorossa Hopun toko Virve Sormusen ohjauksessa. Ennen treenejä tein omatoimitreeniä parkkiksella. Pari tunnaria Tuulin avustuksella sujui tosi hyvin. Hoppu haisteli ja toi molemmilla varmasti oikean kapulan. Toisena teimme luoksetulon loppuasentoa, pysähtymisiä ja pari kokonaista luoksetuloa. Työtä riittää. Liike on pahasti kesken. Vikana kaukokäskyjä sivupalkalla ja kunnon etäisyydellä. Toimi hyvin! Ei jumituksia, ei liikkunut. Nyt istumisten tassut paremmin taaksepäin ja alkaa näyttää valmiilta. Ja tietenkin ne sivupalkat pois.

Virven ohjauksessa teimme ruutua ja seuraamista. Seuraaminen periaatteessa hyvä, seuraamisasento vähän liian edessä. Mutta hidas ja juoksu molemmat toimivat. Hienoa! Lisää rutiinia, palkkaukseen huomiota ja yksittäiset askeleet aktiivisesti treeneihin mukaan. Ruutuun Hopun pitäisi lähteä paremmalla vauhdilla ja voimalla. Tähän treeninä noin 20% treenistä kaukaa ruutuun ja palkka matkalla. 80% ruudun oikean kohdan etsimistä lähipelinä. Ei kosketusalustaa vaan itsenäistä paikan hakemista. Tänään onnistui läheltä tosi hyvin, huippu-Hoppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti