sunnuntai 25. tammikuuta 2015

25.1.2015 Hopun agikisat

Hoppu pääsi tänään kisaamaan agilityä toista kertaa elämässään. Viime kesäkuussa se kävi juoksemassa pari viittä vaille onnistunutta kisarataa.

Jari Suomalainen oli rakentanut meille Niinun agihalliin kolme kivaa rataa. Hoppu oli hienosti mukana, vauhtiakin oli kivasti. Enkä minäkään mokaillut ihmeemmin ;), joten tulostaso oli oikein kiva.

Ekalta radalta nolla ja toinen sija. Ekaan rataan mahtui vähän sössimistäkin ja pelastelua, mutta nolla on nolla on nolla. Tyytyväinen pitää olla. Ekan radan video löytyy TÄÄLTÄ.


Tokalla radalla oli muuten siistiä ja sujuvaa menoa, mutta kovan alkuvauhdin vuoksi Hoppu ei taittunut ekaan keppiväliin. Minun virheeni, olisi pitänyt vähän hidastaa ja antaa rauhaa kepien aloitukseen. Muuten olen kovin tyytyväinen. Radan video TÄÄLLÄ. Keppien 5 virheellä sijoituttiin kolmanneksi. Ei ne nollat, vaan ne hyvät palkinnot ;).


Kolmas rata oli hyppäri. Tuomari kuvasi rataa hyvin kertomalla, että loppusuora alkaa melkein esteeltä 1. Eli melkoista menoa koko rata. Hoppu teki hienosti hommia ja irtosi kauniisti suorille. Tällä irtosi nolla ja voitto. Huikeeta! Videotodisteita TÄÄLLÄ.


Hoppu on kyllä oiva agikaveri. Kuuliainen ja täsmällinen ja vauhtikin alkaa löytyä. Huippumies! Niin terapeuttista päästä kirmailemaan ykkösen ratoja pitkästä aikaa. Ehkä nyt innostun kisaamaan enemmänkin.

Kiitos videoinnista ja hyvästä seurasta Nooralle!

Nauru (Windedos Amaretti) korkkasi myös agiuransa. Hieno hyppäri, jossa valitettava vikan esteen ohitus. Muuten oli loistorata, onnea Maija ja Nauru!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti