maanantai 14. toukokuuta 2012

14.5 Futista, tottista, alastuloja ja tarkkuusetsintää


Tänään oli prinsessafutiksen vuoro. Töistä hakemaan lapset, kotiin, vaatteiden vaihtoon ja kohti Rajamäkeä ja futistreenejä.

Sara loisti tänään pinkissä T-paidassa futistreeneissä, reipas pikkufutari!

Eetu lähti kanssani Nessaa lenkittämään ja toimi apuna tarkkuusetsinnässä. Piilotin Nessalle kerran 2 sentin kolikkoa, kahdesti pientä metallirengasta. Tänään kaikki kolme tarkkuusetsintää onnistuivat vauhdilla, tarkasti ja hienolla maahanmenoilmaisulla. Hienoa työtä! Kaikki etsinnät nurmikolla, ei selvää tallausta.

Tarkkuusetsinnän jälkeen tein Nessan kanssa vähän agin alastuloja puistonpenkeillä. Meni alas vauhdilla ja pysyi yhtä virhettä lukuunottamatta hyvin oikeassa asennossa. Ihan perussuorittamista, jota yritän muistaa vahvistella läpi koko pentuprojektin. Omaa liikehäiriötä pitäisi näihin lisätä.

Pienen lenkin jöälkeen tein vielä pienen pätkän seuraamista futiskentän viereisellä nurmikolla. Muutamia pyörähdyksistä asennonottoja, jotka sujuivat kivasti ja niistä vauhdilla muutama seuraamispätkä. Seuraamisessa kontakti, fiilis ja tarkkuus kohdillaan. Vielä kun tämä saadaan pidettyä pidemmissä pätkissä, häiriössä ja vielä läpi kisatilanteen.

Illalla kävimme mamskun kanssa vielä lepuuttelemassa mieltä pellolla, auringonlaskun hiljaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti