perjantai 11. toukokuuta 2012

9.5 Agia

Tänään oli ohjelmistossa agia ja lasten kevätjuhla. Pääsin lähtemään töistä siedettävästi (kerrankin!), joten ehdin hyvin kävellen lapsia hoidosta hakemaan. Oli mukava aurinkoinen kävelykeli.

Nessa pellolla lastenhakulenkillä. Heitä jo, heitä jo!



Lasten kevätjuhla oli jälleen kiva tapahtuma. Kolmen Röykän perhepäivähoitajan kaikki lapsukaiset esittivät opettelemiaan lauluja ja leikkejä, kukin oman kykynsä mukaan. Saralla ja Pinjalla eli ryhmän eskariin suuntaavilla oli oma lauluesitys juhlan päätteeksi. Ihme ja Kumma. Tytöt olivat tosi taitavia!

Suuntasin suoraan juhlista agitreeneihin Nessan kanssa. Nämä olivat nyt sitten ne ihan vikat treenit ennen pentusia. Ja taas treenasimme miniesteillä. Kepit alkoivat olla jo melko hidasta ja hankalan oloista menoa, joten niitä ei tehty kuin kerran. Tuossa illan agirata. Huomioi, että agirata pirretty minun muististani, mittasuhteet voivat siis heittää rankastikin.


Ekalla yrityksellä ohjasin kakkoshypyn vähän kauempaa sillä seurauksella että kaarros venähti, korjauksena oli niisto kakkoselle ja sehän toimi. Kolmoselle tein jaakotuksen ja heitin putkeen. Kutosella haltuunotto ja valssi, heitto seisalle. Tein ensin kasi-ysi väliin persjätön, mutta kaarros venähti. Hyvin ajoitettu valssi käänsi Nessan hyvin keppien suuntaan. Kympin huonoon suuntaan tehty valssi käänsi Nessan ekalla kierroksella  hyppäämään hypyn 11 väärään suuntaan. Valssi kohti 11 siivekettä korjasi ongelman. Heitto taakse ja valssi muurin ja esteen 13 väliin. Putkesta hyvä haltuunotto ja oma sijainti jo reilusti Aalla, 16 päällejuoksu ja ennen 17 kunnon hidastus ja jaakotus, jotta hyvä käännös. Puomilla oma rytmitys olisi voinut onnistua paremmin, jotta olisi mennyt hyvin loppuun saakka. 19 päällejuoksu, otti kepit ekalla oikein (enempää ei niitä tehtykään). Keppien jälkeen valssasin esteelle 21 ja takaaleikkasin putkella. 23 pakkovalssi, ajoissa liikkeelle, joyta ehtii pussin päähän ottamaan haltuun. Tätä ei enää ehditty saamaan onnistumaan.

Kaikenkaikkiaan kivat ja mielestäni oikein onnistuneet treenit! Mutta kyllä Nepestä huomaa, että sen on OIKEASTI päästävä agitauolle. Minun oma pieni taisteluvankkurini ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti