perjantai 4. toukokuuta 2012

1.5 Jäljestystä, kyläilyä ja pyöräilyä

Vietimme Vappupäivää aktiivisesti paikasta toiseen suhaten - eli vietimme ihan sellaista normipäivää.

Aamulla kävimme Nessan kanssa peltolenkillä ennen kun suuntasimme koko perheen voimin kummityttöämme Ellaa, hänen vanhempiaan ja koiriaan tapaamaan. Nepe jäi kotiin viettämään laatuaikaa itsensä kanssa.

Reissusta palattuamme suuntasin Nessan kanssa pyörällä kohti Kiljavan metsiä ja jälkitreeniä. Jälki oli noin 800m pitkä, 6 keppiä, 8 kulmaa, 20m jana. Maastio oli varvikkoista ja kuivaa. Tänään kepit eivät oikein nousseet, metsään jäi peräti 2 keppiä. Huolimatta jäljen haastavuudesta etenkin loppuvaiheessa, teki Nessa hienosti töitä ja jäljesti nätisti loppuun asti. Ne kepit, ne kepit...

Jäljen vanhetessa teimme reilun lenkin, teimme muutamia alastulotreenejä telineillä sekä Nessa pulahti pikaisesti uimaan. aisi olla aika viileää, niin vahdilla tuli typy ylös ;).

Kotiin päästyämme hengähdimme hetken ja suuntasimme sen jälkeen lasten hyville kavereille kylään. Nessa tuli matkaan mukaan. Pihalla Nessa sai juoksennella frisbeen perässä ja nauttia huomiosta. Lasten leikkiessä pihalla kävin vielä heittelemässässä frisbeetä pellolla. Miten tuo tykkää frisbeen perässä juoksemisesta! Ennen kun suuntasimme kotiin, nessa vielä hämmästytti tarkkuusetsintätaidoillaan. Kaikki lapset saivat vuorotellen piilottaa pienen metallisen prikan ruohikkoiseen rinteeseen, josta Nessa sitten etsi esineen. Ja löysihän se <3.

Kun lopulta pääsimme kotiin, ei Nessaakaan tarvinnut kahdesti pyytää rauhoittumaan. Se oli aivan yhtä poikki kuin  minäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti