maanantai 12. toukokuuta 2014

12.5.2014 Tokostelua Hopun kanssa

Maanantai-iltana oli taas aika tokostella SM-joukkuetreeneissä. Oma fiilis oli aika väsähtänyt, pentuprojekti on vienyt yöunet jo ennen pentujen syntymää.

Todetaan nyt tämänkin blogin puolella, että Prillan masusta löytyi tänään röntgenkuvauksessa 8 pentua. Huippua! Ja pentujen odotettuun syntymään on enää alle viikko. Odotan innolla!

Aloitimme treenit tunnarilla, ihan kisamaisella tunnarilla. Ja mitä teki Hoppu: toi onnistuneesti oman. Jee! Huippujätkä!

Seuraava teema oli luoksetulon stoppi. Stoppeja tein ensin ihan läheltä, lihapulla-avulla. Näissä Janinan mielesyä ongelmana liiallinen fokus käteen. Pysäytykset kauempaa isoillakin avuilla huonoja. Kun Janina palkkasi takaa stopit paranivat. Ja ennakointi alkoi. Suoria luoksetuloja ja vauhdin vahvistamista tehtävä paljon, samoin teräviä stoppeja. Ehkä pallo toimisi paremmin palkkana, nyt käytössä lihapullat.

Muutama nouto Jessican opeilla. Kiero hämäsi liikaa, muuten vauhtia oli kivasti.

Itseksemme teimme seuraamista, joka sujui kivasti, luoksetulon loppuasentoa, kaukokäskyjä ja ohjatun alkeita. Kakeissa istuminen makuusta on napakampi ja Hoppu nousee kunnolla istumaan, ainakin lähietäisyydellä. Seiso-maahan-seiso vaihdot toimivat lähietäisyydellä. Seisomasta istumaan ei ota toimiakseen, tätä jumppaa tehtävä paljon enemmän. Pentuajan projekti? Ohjatussa vein pallon oikealle ja nostin käden ylös keskellä ja toisessa reunassa. Lähetin merkille, joka toimi hyvin. Jostakin syystä Hoppu lähti useamman kerran vasemmalle, vaikka pallo oli oikealla. Mies :-D. Näitä voisi ottaa nyt ohjelmaan ihan lelujen kanssa.

Prilla pääsi treenejä seuraamaan Nooran jatkuvassa rapsutuspalvelussa. Otimme pari noutoa, joissa mamsku oli ihan liekeissä. Asennetypy!

Treenien jälkeen kävimme vielä rentoutumassa Kiljavan metsissä kävellen. Niin parhautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti