keskiviikko 7. toukokuuta 2014

6.5.2014 kuntoilua

Tiistai on meillä perinteisesti treenivapaapäivä, kuten tänäänkin. Treenaamisen sijaan yritän aina tehdä jotakin fyysisesti rankempaa koirien kanssa, niin tänäänkin.

Töiden jälkeen lähdin lähipellolle heittelemään tennispalloa Nessalle ja Hopulle. Matka pellolle taittui juosten koirien vetäessä. Meillähän tuo huskygeeni on vähän vajaasti kehittynyt, kumpikaan koirista ei tuonnostaan vedä valjaisiin kytkettäessä. Mielumminkin se on ällöä niiden mielestä. Olen nyt silloin tällöin yrittänyt laittaa koirat vetämään pellolle, kun olen lähdössä tennispalloa heittelemään. Ja pikkuhiljaa vetäminen on muuttunut mukavammaksi. Tänäänkin minun piti oikein jarrutella matkalla. Hyvä näin! Jospa sitä joskus pääsisi ihan juoksulenkeille koiramoottorin helpottamana :-). Pellolla molemmat juoksivat innoissaan pallon perässä, kuten aina. Tässä päivän spurttiosuus.

Lasten käytyä nukkumaan lähdin koirien kanssa pyöräilemään.  Pyöräilimme pisimmän reitin ikinä, 10km. Vauhtia oli leppoisasta laukasta spurttailuun. Hiki lensi ja kivaa oli :-). Ainoa miinus on, että aktiivisuusrannekkeeni ei lue pyöräilyä aktiivisuudeksi. Tämän vuoksi heitimme vielä puolen tunnin kävelylenkin pyöräilyn päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti