keskiviikko 7. toukokuuta 2014

7.5.2014 Tottista, fyssarointia ja keppitreeniä

Aamulla pakotin itseni tottiskentälle treenaamaan. Miten se onkin niin vaikeaa?

Hoppu pääsi hommiin ekana. Tein seuraamista, jääviä, tasamaanoudon, hyppynoudon ja eteenmenon. Seuraaminen oli harmonista, innokasta ja tarkkaa. Käännöksissä vielä pientä epätarkkuutta. Istumisen jäi ensin seisomaan, muut jäävät ok. Pyrkii jäävien valmistelevassa osuudessa vähän jätättämään seuraamisessa, muistettava palkata myös näitä. Tasamaanoudossa hyvä vauhti kapulale ja lähti tuomaan kivasti, palkkaus lelulle. Hyppynoudossa olisi vauhtia voinut olla vieläkin enemmän, mutta melko ok. Palkkaus lelulle heti hypyn jälkeen. Eteenmeno oli vauhdikas. Oikein hyvää tottispohjaa Hopulle. Muistettava hyvä ja vauhdikas fiilis koko ajan. Tästä on hyvä jatkaa!

Nessalle lyhyitä, kivoja seuraamispätkiä, hyppy- ja estenoudot tennispallolla ja eteenmeno. Loistofiilis koko treenin ajan. Näitä lisää!

Molemmat koirat pääsivät Tamaran fyssaroitavaksi. Hopusta kommentit: paino 22 kg. Hoikka, lisää ruokaa! Tänään jumissa hauikset ja hamstringit. Lantion flexio tiukkaa. Nessasta: Nessalla parempi selkälinja. Käynyt pyörälenkeillä, laukkaa. Tänään laukka-lihakset; lanneselkä ja hamstingit tiukat. Eli vähän tiukkuutta siellä täällä, muttei mitään huolestuttavaa.

Iltapäivällä tein molemmille koirille jäljen. Hopulle supra keppijälki, kepit 25-50m välein. Vanheni vain hetken. Tokasta kepistä sujahti ohi, muut löytyivät. Näitä nyt pari muistuttamaan keppien merkityksestä. Nessalle noin 300m jälki, noin 10m jana, 2 kulmaa ja 6 keppiä. Ajoi hyvällä motivaatiolla ja löysi kaikki kepit. Yhtä keppiä alkoi etsiä ohitettuaan sen yli 20 metrillä, mutta etsi tosi hartaasti ja lopulta löysi. Hyvä Nesmu!

Kotiin päästyäni haimme lapsukaiset kävellen hoidosta. Loppuilta olikin koirien lepoilta, kun Makella oli koulua ja jouduin perumaan sekä raunio- että agitreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti