lauantai 22. maaliskuuta 2014

22.3.2014 Takaisin arkeen

Kuten osa lukijoista on saattanut jo huomata J-pentueen blogin puolelta, on tämän viikon alku kulunut Hollannin reissussa. Lyhyesti totean vain, että reissu oli mitä mahtavin. Prilla ja Kaya pitivät kovasti toisistaan, joten kevätpentuja on odotettavissa. Lisäksi Prilla otti reissun todella hyvin, tapasimme paljon hienoja ihmisiä ja koiria ja pääsimme vähän treenaamaankin. Kayan omistajan Lauran ottamia upeita kuvia J-pentueen blogin puolella.

Omat koirani olivat reissun ajan Tuulilla kylässä. Kiitos Tuuli vielä suuresti! Kaikki oli (kuulemma) sujunut hyvin, mitä nyt Tuuli oli vlillä hautautunut kolmen lähesyysriippuvaisen aussien alle ;).

Tänään oli vuorossa peruslauantai ja junnuaksailut. Teimme modifioitua ykösluokan rataa. Hoppu kulki vauhdikkaasti ja hyvällä fokuksella sinne minne ohjasin, välillä ohjauksessa oli tosin parantamisen varaa. Perustreenit siis.

Treenien jälkeen ryhmä rämä eli Hoppu, Pihka ja Raiku kera seesteisen itinsä pääsivät pikkulenkille lähimaastoon. Aivan upea kevätkeli! Kevätkeli tosin oli houkutellut paljon muitakin ihmisiä ulkoilemaan, joten hirmuisesta vauhdin hurmasta eivät sisarukset päässeet nauttimaan. Hauskaa taisi silti olla. Pari kuvaa lenkiltä:






Iltapäivällä sain mukavia vieraita kun Hyrrä ja Jenna kera Timon ja Delian tulivat käymään. Hyrrä sai rokotuksensa ja sen jälkeen suuntasimme lenkille. Hyrrää vähän jänskätti tulla meille, mutta reipastui tosi pikaisesti. Lenkillä Hyrrä ja Delia juoksivat hirmuista kyytiä pitkin peltoja. Hyrrä oli yhtä jalkaa ja suuria, lähes pystyjä korvia. Ihan ylisöpö penska! Ja ahne. Ja vauhdikas. Eli aivan ihana <3.







Huomenna taas paimentelemaan, jee! Olen niin totaalisesti koukussa ettei tosikaan. Apuuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti