keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tervetuloa Uusi Vuosi!

Hyvää Uutta Vuotta Toivottaa kuvassa Issi (Wirneen Irtiotto) perheineen.


Vuoden 2014 alun kunnaiksi lupaan YRITTÄÄ alkaa päivitellä blogia tiuhemmin. Pentujen lähdöstä alkaa olla sen verran aikaa, että totaalinen blogiväsymys on selätetty. Tarkoitus olisi jatkossa kirjoitella myös Wirneen poppoon arkikuulumisia, ei pelkkiä treenipäivityksiä. Katsotaan miten onnistuu.

Wirneen vuosi alkoi hyvin, kun Maijalla asuva sijoituskoirani Nauru kävi läpivalaisussa. Nivelet näyttivät oikein siisteiltä. Nyt vain odotellaan sitä virallista lausuntoa.

Kun kaikki nyt ovat ahkerasti listailleet blogeihina tavoitteita vuodelle 214, ajattelin itseni motivoimiseksi tehdä samoin. Treenikirjan reunaan niitä jo kirjoittelinkin, mutta tässä näin julkisesti.

Nessan kanssa olisi tarkoitus keskittyä kahteen lajiin, viestiin ja agilityyn. Jäljestellään toki huvikseen  ja ehkä silloin tällöin hakuillaankin.
Kisatavoitteena olisi:
VK2 eli koulari avoimesta luokasta viestiltä
Agista vähintään nollia, mielellään jopa serti. 

Hopun varalle onkin kaavailtu enemän lajeja: tokoa, agia, jäljestystä, viestiä, hakua ja paimennusta. Paimennusta olisi tarkoitus vain päästä treenailemaan, samoin viestiä. Niille ei sen ihmeempiä tavoitteita.
Kisatavoitteena:
Toko TK1, avoimen luokan ykkönen ja ehkä syksyllä jopa voitajan korkkaus
Pk-puolella BH, JK1 ja HK1
Agissa kakkosluokkaan, ehkä jopa kolmosluokkaan
Paljon on tavoitteita, katsotaan miten meidän käy ;). Ehkä viikonloput loppuvat kesken...

Yleisesti tavoittelisin taas uutta ja aktiivista harrastusvuotta 2014. Toivon, että koirat pysyvät terveinä ja pääsevät puuhaamaan sydämensä kyllyydestä. Toivon, että oppisin taas rahtusen paremmaksi kouluttajaksi. Toivon, että kasvattieni omistajat saavat nauttia koiristaan ja niiden kanssa tekemisestä. Toivon kaikille suuria onnistumisen hetkiä, oli puuha tai laji mikä hyvänsä. Ja toivon, että saamme taas uusia hienoja Wrnistelijöitä maailmaan. 


1 kommentti: