keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Munhan piti päivitellä blogia useammin...

...mutta kuinkas sitten kävikään ;). Yllätys. Mutta nyt siis vähän viime viikosta ja tästä päivästä pikakelauksella.

Ensin ihania Maken ottamia kuvia lumiselta pellolta. Hoppu ja Nessa nauttivat juoksemisesta pallojen perässä, koirien mielestä niin parhautta! Ja onhan sitä menoa ihana itsekin katsella.





Lenkkeilyn ja syömisen jälkeen oli aika siirtyä keskiviikon perusmeininkeihin, trenaamaan. Hoppu pääsi hakutreeneihin treenaamaan ilmaisua ja Nessa aksailemaan.

Hoppu teki kiintorullatrteeniä lumisella parkkiksella. 8 pistoa, kaikilla maalimies näkyvissä ja tehtävänä tuoda rulla. 5 ekaa sujui hyvin, Hoppu ottaa rullan tosi hyvin maalimiehellä. Kuudennella Hoppu nappasi rullan matkalla. Pyysin irroittamaan ja lähetin maalimiehele. Korjaus toimi, toi rullan hyvin. Seiskalla yritti napara rullan liian aikaisin, joten en hyväksynyt ilmaisua. uusinta hyvin. Vika toimi hyvin. Pätevä kiintorullamies!

Nessan aksasta ei jäänyt kyllä ihmeemmin kerrottavaa jälkipolville. Olin aika huono Nessa kyllä yritti parhaansa. Pari huomiota treeneistä kuitenkin: Nessan puomin alasmenokontaktia pitää vahvistaa lisää. Ei suoranaisesti tehnyt kontaktivirhettä, mutta 2 on 2 off kontaktia ei juuri näkynyt. Eikä Nessa osannut hakeutua sinne pelkällä alastulollakaan, joka vähän yllätti. Olin aivan varma, että radan alun pakkovalssi kepeille toimisi. Muttamutta... Kun kiirehdin liian aikaisin liikkeelle, hakeutui Nessa toiseen keppiväliin. Kun en lähtenyt liian aikaisin liikkeelle, tämä kohta toimi. Tarkkana! Positiivinen juttu oli, että poispäinkäännös puomin alastulolta putkeen toimi. Näitähän tehtiin loppuvuodesta, jolloin eivät heti sujuneet.

Tiistaina vain lenkkeilimme ja kävimme lasten luistelun aikana kentän vieressä heittelemässä frisbeetä. Ihanan hyvin molemmat käyttäytyvät ihmisten ilmoilla ja keskittyvät vain omiin puuhiinsa.

Maanantaina pihatokoiltiin vähän. Hopulle hyppyä ja seuraamista, Nessalle noutoa ja luoksetuloa.

Sunnuntaina hakuiltiin mini-Wirneen porukalla, paikalle pääsvät lopulta Marika ja Pihka, Tuuli ja Raiku sekä minä Hopun kanssa. Hopulle rullatreeniä.

Lauantaina junnuaksailtiin. Aksatreenien tavoitteena oli käännökset ja rengas. Rengas löytyi oikein hyvin ja käännöksetkin sujuivat kivasti. Toisena treeninä rallittelua putkesta putkeen puolikkaat kepit siinä välissä. Hyvin toimi tämäkin. Videomateriaaliakin on, katsotaan saako sen joskus esille.

Hopun agia videolla: https://www.youtube.com/watch?v=aC4_BAAQ_Hc&feature=em-upload_owner

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti