lauantai 13. lokakuuta 2012

13.10 Pentuaksaa

Hoppu pääsi tänään aksailemaan ATD hallilla.

Aloitiime mutkaputkella. Hoppu irtosi hyvin putkeen, vaikkase olikin reilusti mutkalla, uun muodossa. Ensin pari tavallista lähetystä, sen jälkeen muutama takaaleikkaus, pari vaikeampaa sissänmenokulmaa ja pari tiukasa kulmasta takaaleikkausta. Hoppu irtoaa putkeen niin ajoissa ja varmasti, että takaaleikkaukset eivät aiheuttaneet ongelmia. Lopuksi istutin aidan taakse, lähetin heti aidan jälkeen putkeen. Ekalla oma kroppa veti pois oikeasta putken päästä. Kun keskityin kropan suuntaan, Hoppukin meni minne piti. Pätevä ukko!

Toisena treeninä teiumme puomin alastuloa. Hoppu tarjosi alastuloa minun ollessani kauempankin eikä tarvinnut alastulokohdan merkkaamista maata tapauttamalla. Palkkaus namilla, häiriönä liikuin vähän ja Hopun piti pysyä kontaktilla. Hoppu tarjosi kontaktille siirtymistä aktiivisesti heti vaopautuksen jälkeen.

Kolmantena treeninä irtoaminen ensin kahden ja sen jälkeen kolmen esteen taakse pallopalkan luokse. Veimme palkan yhdessä, istutin Hopun lähtöön, siirryin vähän sivuun ja vapautin kun Hoppu katsoi palloa. Tosi hyvä treeni!

Lopuksi tein vielä Hopun kanssa esteiden kiertoa. Sekin meni molempiin suuntiin kovin pätevästi.

Hoppu on aivan innoissaan agitreeneistä, tekee vauhdilla ja keskittyy hyvin. Mahtijätkä!

Aksailun jälkeen Hoppu ja Pihka pääsivät leikkimään ja juoksemaan läheisessä metsässä. Vauhtia on jo melkoisesti! Ihania pentusia ovat molemmat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti