maanantai 6. lokakuuta 2014

6.10.2014 Riitta Korrin toko-opissa

Hoppu pääsi tänään tokottelemaan toista kertaa Riitta Korrin pätevään oppiin. Jatkoimme tunnarin työstämistä, jota aloitimme kaksi viikkoa sitten. Tässä välillä teimme noin viikon tehostetusti tunnaria, steppien toistoa. Treenit ovat sujuneet kivasti.

Tänään tein ensin oman piilotuksen heinikkoon. Tämän jälkeen kisamainen tunnari siten, että Riitta vei ja Hoppu teki täyskäännöksen kanssani. Teki hyvää, iloista ja keskittynyttä työtä, toi iloisesti minulle. Mahtista!

Riitan ohjeena on jatkaa steppien kautta homman vahvistamista ja silloin tällöin tsekata mitä kisamaiselle tunnarille kuuluu. Kapulan pitoa ja palautusta treenattava irrallisena.

Toisena asiana oli ohjatun alkeet.
- Ensin suuntien vahvistus leluilla, keskiesineeksi mukaan hyvissä ajoin kivi tms ei-kiinnostava esine
- Molempia suuntia voi vahvistaa samalla treenikerralla
- Avustaja/itse vie esineet, ensin oikea, vikana väärä
- Muutaman treenin jälkeen lelut takaviistoon, noin 7m sivuttaisetäisyydelle
- Nopeasti mukaan kapulat
- Mukaan myös keskikapula, mutta selvästi kauemmas, lähemmäs asteittain
- Ennen ohjattua ja ohjatun jälkeen merkin vahvistamista
- Merkki mukaan liikkeeseen vasta kun suunnat tosi vahvat

Nessa pääsi rallytokottelemaan treenipaikassa. Teimme oikealla seuraamista, puolen vaihtoja ja muuta kivaa lihispalkalla. Ainoa ongelma oli Nepsun liiallinen into ;). Lisää rallyä ja isaamaankin pitäisi päästä ;).

Hoppu teki pari keppijälkeä lähinurmikolla, eilen katkotuilla kepeillä, joista osa vanhoista kepeistä. Ekalta, minun tallaamaltani jäljeltä Hoppu nosti 5 keppiä kuudesta. Eli ei ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta paljon paremmin kuin metsästä on noussut. Toiselta, Marikan tallaamalta jäljeltä nousi 4 keppiä kuudesta. Tästä on hyvä jatkaa keppitreeniä! Itse jäljestys oli kovin innokasta ja tarkkaa.

Tein Hopun kanssa itsekseni vielä pari kertaa ruutua, joka löytyi hyvin, Luoksetulojen loppuasentoa ja yksittäisiä askeleita. Seuraamista myös pieni pätkä. Hoppu oli taas tosi kiva tokoilukaveri! Jospa saataisiin se voittaja kasaan alkukevääksi :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti