sunnuntai 5. lokakuuta 2014

4.10.2014 Agia, tottista, rallytokoa ja flyballia

Tänään oli oikea mamskun puuhapäivä: Nessa pääsi aksaamaan, rallytokoilemaan ja tekemään flyballia.

Agitreenit menivät sählingiksi. En itse keskittynyt tarpeeksi ja Nessa painatti lujaa. Ihan viimeksi saatiin kasaan melko eheä suoritus 15 esteen radalla.

Nessa pääsi rallytokottelemaan ekaa kertaa ATDn ryhmässä. Rata oli avoimen luokan rata, jossa oli meille muutama uusi kyltti. Hyvin Nepe teki töitä ja uudetkin kyltit sujuivat. Radan sivussa teimme myös käytösruudun, Raikun radan ajan seisomista sivulla. Nessa ihmetteli vähän, mutta teki tehtävän hienosti. Oikealla seuraamispätkiä työstettiin myös. Olipa kiva päästä rallyilemaan!

Koska rallyvuorosta jäi aikaa, otin Hopun halliin seuraamaan. Intoa oli jopa vähän liikaa, joten seuraaminen oli vähän edistävää ja melko lennokasta. Mielummin näin kuin matkalaukkuna :-).

Rallyn jälkeen lähdimme Nessan, Hopun ja Raikun kanssa tunnin lenkille. Sisko ja sen veli juoksivat hulluina ympäriinsä ja välillä äiskäkin osallistui rallatteluun. Kivaa oli!

Vikana treeninä oli flyball. Nessa teki ensin koko settiä hyppyineen yksin ja lopputreenistä yhdessä Kyran ja Rixun kanssa. Muisti hyvin mitä kuuluu tehdä. Huomiota pitää kiinnittää siihen, ettei tiputa palloa ennen maalilinjaa.

Hoppukin pääsi testailemaan flyballia. Ensin yritimme saada pelkkää kosketusta kosketusalustan kanssa, mutta tämä ei toiminut optimaalisesti. Sen sijaan pallo laitteessa ja lähetys tuntui toimivan. Lopussa Hoppu jopa haki pallon kojeesta oikeaoppisesti kahden hypyn takaa. Pallon ottoa ja minulle palauttamaan lähtemistä pitää saada nopeammaksi. Hyvä eka treeni enivei :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti