maanantai 20. lokakuuta 2014

20.10.2014 Tokoa ja jälkeä

Tänään tokoiltiin kolmatta ja tällä kertaa viimeistä kertaa Riitta Korrin opissa. Aivan upeaa koulutusta kaikilla kolmella kerralla.

Tänään työstimme luoksetuloa ja etenkin luoksetulon maahanmenoa. Maahanmenot lelun kanssa leikin lomassa olivat välillä jähmeitä, Hoppu jäi leluun liiaksi kiinni. Namin kanssa hyppelystä maahanmenot toimivat tosi hyvin. Saimme tehtäväksi jatkaa näitä, mutta omaa aktiivisuutta vähentäen. Palkkana nami, joka lentää jalkojen väliin. Toisena tehtävänä ohijuoksutusleikki lihapullan perässä. Kun tämä leikki toimii, voi ajoittain pysäytellä. Jatkossa pysähtymisiä vetoketjuleikin kautta. Yhtenä vaihtehtona rakentaa luoksetulo kokonaiseksi taaksepäin ketjuttamalla, jota mietin nyt lähteä kokeilemaan Hopun kanssa.

Yksittäisiä askeleita teimme namin avulla molemmille sivuille, toimivat kivasti. Itse pitää muistaa riittävän rauhalliset ja lyhyet askeleet, ettei Hoppu hypähtele. Vinkkinä myös jumpata askeleita puolikaarella, jottei Hoppu korjaa liikkeissä liikaa taakse.

Kaukokäskyjen tämän hetkisestä tilanteesta tulii hyvää palautetta, niitä nyt vaan työstetään lisää ja rakennetaan etäisyys.

Tällä hetkellä Hopun toko on siinä pisteessä, että minulla on melko hyvä näkemys, mitä millekin liikkeelle pitää tehdä, pitää vain alkaa oikeasti tekemään. Palasia riittää ja niiden yhdistelyyn menee kyllä tovi. Voittajaluokka on tähtäimessä keväällä.

Itseksemme teimme Hopun kanssa ekassa pätkässä vähän merkkiä, ohjatun alkeita sekä par noutoa. Noudot oli hienoja, etenkin tosi hyvä loppuasento ilahdutti. Ohjatun alkeissa pitää vähän aikaa pitää vain yhtä lelua, Hoppu lähtee helposti viimeiseksi viedylle eli väärälle. Tämän korjauksen jälkeen muuttuu vähän epävarmaksi. Eli nyt tovi suuntatreeniä ihan vaan yhdellä lelulla.

Ihan lopuksi tein Hopun kanssa vielä kaukoja, jotka sujuivat hyvin sekä hypähtelystä maahanmenoja, jotka olivat myös hienoja. Pätevä mies!

Tokoilun lomassa Nessa ja Hoppu pääsivät tekemään keppijälkeä lyhyellä nurmikolla. Molemmat jäljet tuoreita ja melko lyhyitä. Hoppu jäljesti vauhdilla, löysi kaikki kepit ja selvitti kulmat tarkasti. Nessan jäljellä oli harhajälkiä, joka teki haastetta. Hyvin äpe kuitenkin haasteet selvitti ja nosti tarkasti kaikki kepit. Supermamsku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti