maanantai 20. lokakuuta 2014

18.10.2014 Agia, rallytokoa ja hakua

Aamu alkoi junnuryhmän agitreeneillä. Erityisaiheena oli keppien sisäänmeno. Treenit olivat erittäin paikallaan, sillä keppien sisäänmenoa ei ole viime aikoina tullut vahvistettua tarpeeksi. Hoppu teki hienoa työtä tauosta huolimatta ja haki kepeille pääsääntöisesti oikein hyvin. Kesti myös sitä, että liikuin paljonkin keppien suorituksen aikana. Myös Nessa pääsi tekemään lyhyesti samaa treeniä. Hyvää muistuttelua konkarillekin, sillä samoja virheitä oli Nepenkin sisäänmenoissa.

Seuravana trenivuorossa oli Nessan rallytokotreeni. Teimme taas avoimen luokan rataa, joka sujui mielestäni oikein hyvin. Ainoa pieni herpaannus oli vasen täyskäännös, jossa koiran pitää kiertää takaa. Siinä Nessa tekee minun makuuni turhan pitkän kaarroksen selkäni takana ja saattaa haukahtaa. Pujottelu on myös liike, johon pitää kiinnittää huomiota.

Illalla oli vuorossa vielä Red´n Ready kennelleirin hakuosuus, jota olin lupautunut vetämään. Paikalle saapuivat kaikki upeat pennut omistajineen. Oli ilo nähdä päteviä pikkuisia innokkaine omistajineen tutustumassa uuteen lajiin.

Nessa pääsi hakuilemaan. Suunnitelmana oli löydöt etukulmista, tyhjän etsimistä ja löydöt takakulmista. Ekat löydöt menivät hyvin. Kolmannelta tyhjältä Nessa teki valeen, jonka kävin katsomassa. Yritti yhtä valetta myös toiselta puolelta, jota en hyväksynyt. Lopun löydöt sujuivat. Vähän turhan herkässä oli tänään ilmaisu. Toisaalta, Nessan tyhjän etsiminen on saattanut jäädä vähän unohduksiin vime aikoina. Olisivatko myös puissa olevat merkit häirinneet?

Hopulla oli hyvä suunnitelma, joka kuivui kasaan jo ekalla pistolla. Hopun vuoroon mennessä oli tullut jo hämärä, olisiko se voinut hämätä? Toisena ehkä merkit hämäsivät? Tai se, että eka pisto oli tyhjä? Tiedä häntä. Ongelma oli jokatapauksessa se, että Hoppu teki valeilmaisun ekalta, tyhjältä pistolta kerta toisensa jälkeen ja joutui näin suorinta tietä autoon :(. Ja juuri kun keskiviikkona treeni oli mennyt erinomaisesti. Noh, pitää nöyränä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti