keskiviikko 13. elokuuta 2014

13.8.2014 Jälkeä, hakua ja agilityä

Pitkästä vapaa koirille (ja auton huollolle) pyhitetty arkivapaa, luksusta!

Kun olin heittänyt auton huoltoon, kävin kolmikon kanssa vajaan tunnin metsäretkellä. Metsä vain rytisi kun puolisisarukset Hoppu ja Ihme juoksivat pitkin poikin täysillä.

Lähdimme jäljelle Msijan ja Tuulin kanssa. Tallasin itse Hopun ja Nessan jäljet, sillä halusin helpottaa ekaa jälkitreeniä noin kolmeen kuukauteen etenkin Hopulle. Hopun jälki oli haastavassa maastossa, noin 300m ja pari kulmaa. Jana 20m. Hoppu jäljesti haasteista huolimatta hyvin. Kaksi keppiä jäi matkan varrelle. Jana meni oikein hyvin. Tästä on hyvä jatkaa!

Nessa teki noin 250m jäljen, jossa paljon kikkailuja eli kulmia, polunylityksiä, korkeusvaihtelua ja runkojen ylityksiä. Oli menossa ekasta kepistä ohi, otin takaisin. Muut kepit nousivatkin oikein hyvin. Jälki meni kivasti ja innolla. Taito-äpe!

Ihmeelle pieni jälki, jonka päässä keppi. Alkuun haahuilua, mutta päästyään jälkeen kiinni teki oikein hyvää työtä. Luontainen jälkikoiruus :-).

Hausta ja agista ehkä myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Sillä välin kun me seikkailtiin Raikun ja Maijan kanssa metsässä niin sä ehdit päivittämään blogia? :D Huhhuh, johan meillä menikin sit aikaa siellä!

    VastaaPoista