torstai 28. elokuuta 2014

27.8 Treenipäivä

Arkivapaa ja treenipäivä, jee! Aamupäivällä viestiä ja esineruutua, päivällä kotiin syömään ja juhlimaan Eetun 7 vee synttäreitä, illalla raunioita ja agia.

Aamun viestitreenin aiheena oli toisten ohittaminen. Treeniseurana Marika ja Jocke. Tarkoituksella juoksutimme Nessaa ja poikia vastakkain. Matka oli noin 50m, näköyhteys, kaikille 7 matkaa. Ohitukset sujuivat hyvin, kukaan ei häiriintynyt. Ja lyhyen matkan vuoksi into oli tapissaan, hyvä!

Esineruutuun tallasimme kaksi 10m leveää ja 50m pitkää ruutua. Hopulla oli vauhti kohdillaan, mutta tallatulta alueelta se poistui turhan helposti. Eka esine, lippis löytyi hyvin. Toinen esine, rasvatuubi, oli liian vaikea. Menin auttamaan läheltä kun esineen haju ei vain tarttunut nokkaan. Toiseen ruutuun laitettiin sama rasvatuubi ja uutena esineenä hanska. Vauhti pysyi yllä, pysyi ruudussa paremmin ja esineet löytyivät. Tästä on hyvä jatkaa!

Nessa teki esineruudussa hyvää työtä ja löysi esineet omalla rauhallisella tyylillään. Pari kertaa etsi myös ruutujen ulkopuolelta. Kiva hyvänmielen treeni mamskulle :-).

Raunioilla ammuttiin, joka oli Hopulle uusi juttu. Ihmetteli vähän paukkuja pysähtymällä, mutta jatkoi itse hommia. Kolme melko helppoa ukkoa irtorullilla, homma toimi ja into oli tapissaan. Nyt vaan lisää paukuttelua.

Nessa pääsi etsimään yhden ukon. Laitoin tarkoituksella etsimään ensin tyhjää, ammuin etsimisen aikana. Pysähtyi laukauksesta, jatkoi hyvin työtä kehotuksesta. Ammuin myös ilmaisun aikana, josta ei häiriintynyt lainkaan. Hyvä!

Molemmat koiruudet kaipaavat nyt lisää paukuttelua raunioille. Ne eivät arastele, mutta yllättyvät paukuista.

Vikana treeninä Nessan aksaa, tällä kertaa ilman kouluttajaa. Aluksi tein rataa ja oman löysyyden takia alkurata meni vähän plörinäksi. Kun tsemppasin itse, sain kaksi kertaa tehtyä puhtaan radan. Loppuajan vahvistin puomin ja keinun alastuloa, palkkasin alun tiiviistä käännöksestä ja palkkasin keppien vauhtia.

Illalla huomasin Hopun anturassa kunnon viiltohaavan, joka oli rauniolta peräisin. Harmittaa kovasti. Etenkin kun nyt Hopulta jää väliin toko, bh ja agi johon vihdoinkin sain sen ilmottua. Mutta ei voi mitään, nyt vaan toivotaan että paranee pian.

1 kommentti: