maanantai 3. joulukuuta 2012

27.11 Jäljestystä ja agia Niinun opissa

Tiistaina lähdimme pitkästä aikaa jäljestämään.

Hopulla nousivat aivan korvat pystyyn innosta kun laitoin jälkivaljaat päälle. Jälki oli noin 300m pitkä, viisi purkkia ja pieni jana. Hoppu meni tosi hyvin maahan purkeilla. Välillä jäljestys oli vähän suurpiirteistä, haki mielestäni ilmavainua. Välillä jäljesti hyviä pätkiä. Jäljestystä pitäisi saada tehtyä enemmän...

Nessa lähti jäljestämään myös hirmuisella innolla, janalla eteni ihan laukaten (mikä on todella harvinaista!). Nosti jäjen hyvin ja jäljesti kivasti. Ekan kulman otti turhan suurpiiretisesti ja hukkasi yhden kepin siihen. Keppejä nousi kuudesta neljä. Olipa hauska nähdä koira niin innoissaan!

Jäljestyksen jälkeen suuntasimme Esposeen Niinun oppiin aksaamaan. Alkutreenissä oli taas takkuilua, kun rynnin ettenpäin enkä saanut alkurataa rytmitettyä oikein. Mutta sitten tapahtui jotakin, mitä ei ole tapahtunut aikoihin. Teimme viidenneltä esteeltä oikein kunnon rataa! Kaarrokset venähtivät ja mutakin pikkuvirhettä riitti, mutta yhtä väärään suuntaan suoritettua estettä vaille pysyimme 30 estettä putkeen oikealla radalla! Mikä fiilis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti