maanantai 3. joulukuuta 2012

26.11 Hopun tokotreenailua

Hoppu pääsi tokoilemaan tänään kimppatreenissä agitokolassa. Suunnitelmana oli ainoastaan tehdä tuttuja juttuja häiriössä.

Aloitimme seuraamisesta. Hoppu lähti seuraamaan samaan malliin kun muuallakin, hyvin kontaktia pitäen. Janina tuli katsomaan, mitä teimme ja kommenttia tuli käden liiallisesta vaikutuksesta seuraamiseen. Lähdimme siis poistamaan kättä kuviosta. Nostin kättä ylemmäs samassa kohdassa ja mitä tapahtui: Hopun seuraaminen jopa parani! Montaa askeltahan me ei kerrallaan seurata ja takapäähän tuli pientä epätarkkuutta kun käsi ei ollutr niin vahvana apuna, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Seuraamisen jälkeen teimme kaukokäskyjä ihan namin avulla. Seisominen on Hopulle tällä hetkellä vaikea asento, se tarjoaa aina istumista. Kakejumppaa siis muistettava tehdä. Kaukokäskyjen jälkeen teimme vähän jääviä. Istuminen toimii pienellä hidastuksella ja maahanmenoa aloin nyt tekemään. haluan liikkeestä nopean, joten käytän alkuun reilua apua. Seisomisia tehtin myös muutama, istuminen kummittelee näissäkin.

Ryhmäpaikallamakuussa Hoppu oli ihan pro, siellä se makas pari-kolme minuuttia paikallaan yhdellä palkkauksella. Kun kuono kääntyili, sanoin vähän jotakin, jotta sain uudestaan kontaktin ja kehuin kevyesti.

Paikallamakuun jälkeen tein kosketusaluetreeniä. Hoppu menee hyvin alustalle, mutta haasteena on saada Hoppu seisahtamaan. Eli pitää olla lähepänä, jotta pääsee palkkaamaan seisomisesta.

Lopuksi tein vielä muutaman noutotreenin, niin uudella kapulalla kuin tunnarikapulallakin.

Kaikenkaikkiaan Hoppu treenasi huippuhyvin. Keskittyi hommiin ja jopa ylitti itsensä. Huippujannu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti