torstai 18. heinäkuuta 2013

14.7 Tottistelua ja jäljestystä Wirneen porukalla

Tänään oli loistava päivä. Meillä oli Wirneen päivä uysille ja vanhoille Wirneen ihmisille ja koirille. Taitavia koiria ja ihania ihmisiä <3. Mahtavuutta!

Treenipuolella Nessa mamsku pääsi höntsäilemään vähän tottista ja ajamaan jälkeä ilman sen suurempia tavoitteita. Jäljen ajoi hyvin, yksi neljästä kepistä jäi nostamatta.

Hoppu treenaili jälkeä ja tottista vähän tavoitteellisemmin. Lisäksi paukuteltiin. Hoppu kuuli laukaukset ja oli niistä kiinnostunut. Yhtään hermostumista ei ollut havaittavissa.

Ensin teimme ryhmäpaikkamakuun. Hoppu meni maahan hitaammin kuin toivoisin, makasi kuin tatti ja nousi käskyllä ylös. Muuten siis hyvä, mutta jättöjä treenattava.

Seuraava treenipätkä oli imutusseuraamista. Pipsa huomautti vähän vinosta perusasennosta (Hopun takamus liikaa jalkojeni takana) mutta oli sitä mieltä, että muuten homma toimii. Ja olen itse samaa mieltä, tämä sopii meille. Suoralla pystyn jo nostamaan käteni pois noin kolmen askeleen ajaksi. Itselle muistutus noista perusasennoista. Toinen asia, mihin pitää kiinnittää huomiota on liikkeellelähdöt. Hoppu lähtee helposti liikkeelle vähän viiveellä. Palkkaa siis myös imutuksessa ekoista askeleista.

Ihan vikana juoksutin Hopun kaksi kertaa ruutuun, ruudussa kosketusalusta. Tähän alkanut löytyä kohtuullinen vauhti, intensiteettiä etenkin ihan loppuun vielä parannettava. Eli aina hetsaus, hyvä mielentila ja nostattava palkka.

Tottiskentältä siirryimme jälkimetsään. Hopun jälki meni hyvin!

1 kommentti:

  1. Luulen, että Nessa ei sen takia löytäny sitä ekaa keppiä koska olin pudottanu sen melko alkuun. Eli kun jälki otettiinkin jana lähdöllä, niin eka keppi saatto olla melkein heti Nessan lähdettyä jälke vetämään ellei jopa sitä ennen. Eli todennäköisesti ei ollut koiran vika :)

    VastaaPoista