keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

1.3.2015 Tampereella koirapuuhissa

Hoppu (Wirneen Hermosaha)

Maaliskuu alkoi kovin Wirnistelivissä merkeissä. Aamukahdeksalta lähdin ajelemaan kohti Tamperetta Wirnistelijöitä sekä Puuttomantorpan aussieita tapaamaan.

Kayla (Wirneen Jompsin Kumpsin)

Ilo (Wirneen Ilopilleri)

Aamulla tapasin Iloa ja Jennyä sekä Kaylaa, Eijaa, Leeviä ja Viljamia. Kävimme ensin peltolenkillä, jossa Ilo ja Kayla riekkuivat keskenään. Hoppu oli turhan huumautunut tyttöjen tuoksuista leikkiäkseen ja Nessa hölkötteli omia matkojaan.


Lenkkeilyn jälkeen kävimme treenailemassa vähän tokoa. Jennyn ja Ilon puuhailu näyttää jo ihan kisavalmiilta ja Kaylallakin oli mukava into työntekoon. Ihanat punaiset ja taitavat omistajat! Hoppu pääsi juoksemaan ruutuun, tekemään tunnaria ja seuraamaan pientä pätkää. Ruudun vauhti oli vähän hukassa, mutta muuten Hops teki kivaa työtä.

Kaikki blogitekstin kuvat on ottanut Jenny Söderlund, suurkiitos kuvista!



Tokoilun jälkeen oli aika vaihtaa maisemaa, lajia ja treeniseuraa. Ajelin pirkkalaan puuhailemaan agilityä Sinin ja Puuttomantorpan kasvattiporukan kanssa. Agissa oli mukava rata ja Hoppu teki hommia kivalla vauhdilla. Puuttomantorpan kasvatit olivat kovin innokkaita työskentelijöitä ja omistajat oikein mukavaa sakkia. Kiitos kivasta päivästä!



Tampereen reissun viimeinen etappi oli lenkki Pirittan ja Jedin (Wirneen Jokumuumuka) kanssa. Jedi oli miehistynyt kovasti sitten viime näkemän ja oli todella komea nuori mies. Jedissä on käsittämättömän paljon samaa näköä kuin ensimmäisessä Windedos aussiessani Merrissä (Windedos Fire Wire). Jedille kuului oikein hyvää ja oli oikein mukava miekkonen. Olipa mukavaa nähdä!

2 kommenttia:

  1. Oli hurjan hauska nähdä! Toivottavasti pian taas tavataan Wirnistelevissä merkeissä, ilman kiirettä. :-)

    Ps. Kiitos tuosta yhdestä lauseesta, joka merkitsee minulle enemmän kuin voisi arvatakkaan. <3

    VastaaPoista